Міфи про металопластикові вікна

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Міфи про пластикові вікна
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги

       Зручні в експлуатації та естетичні металопластикові вікна міцно увійшли в сучасне життя, ставши найбільш затребуваним елементом оформлення інтер'єрів приміщень найрізноманітнішого призначення. Але рано чи пізно все прогресивне та інноваційне піддається різним пліткам, міфам і наклепам, частково, через недостатню поінформованість, частково, через нездорову конкуренцію. 

            Розглянемо найпоширеніші міфи про металопластикові вікна, які не мають під собою жодних реальних підстав 

Міф 1 Металопластикові вікна не екологічні 

         Це найпопулярніший міф, який розвінчується тим фактом, що головна сировина, з якої виготовляються пластикові вікна, - полівінілхлорид. Він абсолютно нетоксичний. Раніше в ПВХ додавали свинець, тепер замість нього - компоненти з цинку і кальцію 

Міф 2 Пластикові вікна поступаються дерев'яним (екологічнішим і таким, що дихають)

          Насправді дерев'яні вікна проходять глибоку обробку різними хімічними речовинами і лаком. Тому їхня екологічність під великим питанням, а ось вартість набагато вища, ніж у ПВХ-вікон.

Міф 3 ПВХ вікна приглушують усі вуличні шуми 

       Не зовсім вірно. Потужний транспортний гул, удари відбійного молотка - це низькочастотні шуми, які істотно знижуються з правильно підібраними склопакетами у вікнах, але все одно буде чутно. 

Міф 4 Відсутність циркуляції повітря, абсолютна герметичність 

          Герметичність вікон з ПВХ обмежується здатністю не пропускати протяги та зберігати тепло в оселі. До того ж для вентиляції кімнати передбачено режим провітрювання, тому в цьому немає жодної проблеми, адже головне, для чого встановлюють нові вікна - це тиша і тепло. Реалізація цих цілей передбачає відсутність протягів, які є неодмінними супутниками природної вентиляції. 

Міф 5. Металопластиковий профіль згодом обов'язково жовтіє 

        Міняють колір конструкції, виготовлені із пластику, що містить компоненти низької якості. Вікна з якісних полімерів не змінюють своїх властивостей протягом усього часу їхньої експлуатації. 

Міф 6. Матовий пластик швидше брудниться 

        Насправді, і матовий, і глянцевий профілі вимазуються однаково, і засоби очищення для них потрібні теж однакові. При простих забрудненнях - досить мильного розчину. У разі стійких - знадобляться спеціальні засоби, але найголовніше - не використовувати кислоти, нітросклади, бензин, які можуть розчинити пластик.

Міф 7 Товщина склопакета прямо пропорційно впливає на теплоізоляцію 

          Для хорошої теплоізоляції важлива не товщина стекол, а відстань між ними. Саме вони стають причиною втрати тепла. Невеликими відстанями прибираються всередині стекол потоки, що передають тепло. Тому товщина прошарку всередині склопакета має бути ретельно розрахована. Оптимальні відстані допомагають знизити тепловтрати, а зовсім не товщина стекол. 

Міф 8. ПВХ вікна завжди дуже дорогі 

         Ця думка, скоріше, пережиток минулого, оскільки в 90-х роках металопластикові вікна дійсно коштували недешево. Сьогодні купити металопластикові вікна може собі дозволити будь-яка українська сім'я із середнім доходом.

       Обираючи варіант встановлення вікон у будинку або офісі, радимо звернутися по допомогу до досвідчених професіоналів, які не тільки допоможуть з підбором необхідної конструкції, а й якісно здійснять її монтаж.

Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.