Металопластикові вікна - енергоефективність майбутнього

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Металопластикові вікна - енергоефективність майбутнього
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги

          Коли йдеться про ефективне енергозбереження, більшість людей, насамперед, мають на увазі екзотичні види енергії: сонячні батареї, вітряки тощо. Але існують набагато простіші і, що дуже важливо, економічні варіанти. Практично у всіх європейських будівлях ви побачите енергозберігаючі лампочки, прилади і... склопакети. 

          Споживання тепла в Україні у 3-5 разів перевищує витрати в європейських країнах зі схожим кліматом. Майже 50% тепла "вилітає в трубу" через погане утеплення і відсутність систем термоуправління. 

          Найслабшою ланкою є застарілі й неправильно сконструйовані вікна та двері. У старих дерев'яних вікнах коефіцієнт опору теплопередачі (енергоефективність) дорівнює 0.33 м2° С/Вт, а сучасні енергоощадні аналоги з ПВХ можуть досягти 0.9-1,1 м2° С/Вт, знижуючи теплові втрати на 65-80%. Не потрібно бути особливим знавцем, щоб зрозуміти потенційну економію витрат за опалення, зниження яких може приємно здивувати господарів Після шокуючого зростання комунальних послуг в Україні останнім часом проблема втрати тепла в приміщенні стала особливо гострою та болючою. Для економії газу населення починає активно шукати альтернативні енергоресурси: електроенергію, тверде паливо, "екологічне" тепло. Проте з кожним роком і їхня ціна стрімко зростає.

        У багатоповерхових квартирах із централізованим опаленням з метою економії газу котельні працюють не на повну потужність. Відповідно люди отримують недостатню кількість тепла для комфортного проживання. Тому, перш за все, для збереження тепла в приміщенні потрібні енергозберігаючі вікна. Енергоефективний склопакет відрізняється від звичайного тим, що на одному або двох з його стекол є напилення іонів срібла, завдяки чому він працює як теплове дзеркало, відбиваючи більшу частину тепла назад у приміщення. Якщо говорити в цифрах, такий склопакет "тепліший" за звичайний на 30-50%. Для посилення ефекту в одну з камер склопакета (або в обидві) закачується газ аргон з дуже високим показником опору теплопередачі. Варто зауважити, що склопакет з аргоном без напилення працювати практично не буде. Аргон не закачується за замовчуванням, а є додатковою опцією. На показник теплоізоляції вікна велике значення має також товщина і кількість камер ПВХ профілю.

Энергоэффективность окон

    Підвищенню енергоефективності вікна, що не менш важливо, сприяє правильний монтаж конструкції загалом з урахуванням усіх технічних і конструктивних особливостей об'єкта. 

        Металопластикові вікна компанії "Оконич" встановлюють професіонали з багаторічним стажем, які пройшли профільне стажування і навчання. Пластикові вікна компанії "Оконич" - рішення для тих, хто прагне до підвищення енергоефективності свого житла, роблячи його більш комфортним і теплим.

Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.