Підготовка квартири до встановлення вікон

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Підготовка квартири до встановлення вікон
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги
       

          Заміна вікон у квартирі або в будинку - важлива подія. По-перше, господарі будинку в передчутті побачити своє житло в новому вигляді, а по-друге, сам монтаж вікон порушує звичний розклад життя на 2-3 дні. І для, того, щоб установка нових конструкцій пройшла швидко, вдало і без руйнівних наслідків (у вигляді розбитої вази або забрудненого килима) рекомендуємо дотримуватися кількох простих правил. 

Звільняємо робочий простір 

         Перед встановленням вікон краще самостійно зняти штори, а все, що стоїть на підвіконнях, перенести в інше безпечне місце. Не забуваємо, що нове вікно привозять, піднімають сходами або на ліфті, вносять у квартиру і залишають у нерухомому стані до безпосереднього моменту встановлення. Необхідно підготувати майданчик біля вашої квартири, тому що витягнуте старе вікно зазвичай виносять саме сюди. За можливості відсуньте меблі від вікна, максимально звільніть решту простору в кімнаті.

Захищаємо меблі, техніку та підлогу 

           Варто пам'ятати, що під час монтажу пластикових вікон у приміщенні буде пильно, тому все, що винести не вийшло, треба вкрити від пилу. Спочатку потрібно закрити меблі, що залишилися в кімнаті, плівкою, а після цього ще й вологою тканиною, яка збиратиме дрібний пил. Побутова техніка більшою мірою схильна до впливу негативних факторів, пов'язаних з ремонтом. Її краще зовсім прибрати з кімнати і не вмикати до закінчення всіх робіт і повного прибирання. Статична електрика, що виникає в комп'ютері, телевізорі та інших пристроях, сприяє осіданню на них дрібного пилу. Іноді його вже неможливо прибрати з технічної "начинки". 

          Особливу увагу слід приділити підлозі. У процесі встановлення може з'явитися велике будівельне сміття, яке загрожує пошкодженнями покриттю підлоги. Тому підлогу поблизу вікон потрібно закрити якимось твердим матеріалом, краще пластиком, а можна і щільним картоном. Енергозабезпечення Для роботи завжди потрібна вільна функціонуюча і справна розетка. Електроінструмент потребує джерела живлення. Ось, мабуть, і вся технічна сторона питання.

 Попереджаємо сусідів 

              Постарайтеся завчасно попередити сусідів, особливо літніх людей і тих, у кого маленькі діти, що в призначений день буде шум - гуркіт перфоратора, висвердлювання, стукіт молотків. Не виключено також, що одна з ваших пильних сусідок, почувши галас і побачивши незнайомих людей біля ваших вікон, через незнання може викликати міліцію.

             Дбаємо про членів сім'ї та про братів наших менших. Не забудьте в процесі підготовки і про потреби членів своєї сім'ї. Маленьку дитину відправляємо до бабусі, старших - на прогулянку. 

           Варто заздалегідь вирішити питання з харчуванням у день монтажу, оскільки цілком можливо, що у вас просто не буде можливості приготувати повноцінний обід. 

      Якщо в будинку є домашні тварини, не забудьте і про них. Шум і присутність сторонніх людей, можливе переохолодження можуть негативно вплинути на їхнє самопочуття. 

         Насправді, не настільки складний процес, він буде приємним і простим, якщо заздалегідь врахувати всі можливі нюанси. І найголовніше, перестановка меблів і переміщення речей - чудова нагода провести у квартирі позачергове генеральне прибирання і вимити в тих куточках, куди зазвичай не дістає швабра і ганчірка. Та й прибирати світлу і красиву квартиру після встановлення хороших вікон, - одне задоволення.

Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.