Як економити з розумом під час купівлі вхідних дверей

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Як економити з розумом під час купівлі вхідних дверей
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги

       Під час купівлі металевих дверей де можна заощадити, а де не рекомендується.  Як знизити вартість дверей? Яку вибрати конструкцію та оздоблення? Яку обробку? Чи можна економити на замках?  

      Сьогодні виробники пропонують велику кількість всіляких дверних конструкцій, що замовнику, часом, буває дуже складно зробити правильний вибір щодо дверей та їх комплектації. Цілком зрозуміло, що клієнту хочеться підібрати найбільш вигідне співвідношення "ціни-якості", тому кожен шукає варіанти зниження своїх витрат. І справді, на чомусь це робити можливо, а на чомусь це категорично не можна. Зупинимося на цих питаннях більш детально.

Оздоблення 

       Ретельно підібране внутрішнє і зовнішнє оздоблення дверей - один з непоганих способів знизити витрати. Простіше кажучи, чим естетичніше виглядатимуть двері, тим вони коштуватимуть дорожче. Але ж це поняття краси - річ дуже суб'єктивна. Найчастіше можна обійтися цілком ефектним видом оздоблення, але цілком недорогим.

 Дверні замки 

       Багато людей, з невідомих причин, намагаються економити гроші на замках, що робити категорично не можна. Їхня якість має бути в пріоритеті під час купівлі дверей. Не варто забувати, що 90% всіх крадіжок відбувається шляхом зламування замків всілякими хитрими прийомами. Тому робимо висновок, що правильніше економити на видах оздоблення, ніж на замках. 

Вхідні двері з розпродажу, виставкові зразки, двері зі складу

Входные двери с распродажи, выставочные образцы, двери со склада

       Чи є сенс купувати такі двері?  

    Сьогодні широко популярна система розпродажів, яку практикують більшість компаній, що займаються металевими дверима. Завдяки таким акціям можна купити металеві двері за приємну ціну. Розпродажі можуть виходити під різними назвами, наприклад, акція "Знижка до 50%", "Розпродаж неліквідів зі складу", "Зміна колекції" та інше. Необхідно пам'ятати, що зниження цін не "небачена благодійність і щедрість", а просто у фірми з часом утворився склад неліквідів, які вигідніше продати зараз за меншу ціну, аніж вони залежуватимуться і втратять "товарний вигляд". 

То як усе-таки створюються "знижкові" моделі? 

Головним постачальником дверей для таких розпродажів виступає виставковий зал фірм. Згодом усі двері залишають демонстраційні зали. Якісь металеві моделі були доопрацьовані або вдосконалені, інші - з якимось незначним дефектом (пошкодження забарвлення, поломка, замовник відмовився від конструкції та інше). 

Які "сюрпризи" можуть виявитися в аукціонних дверях?

1) придбані металеві двері з розпродажу мають певні розміри, які можуть відрізнятися від розмірів отвору. У такому разі можливі два варіанти. 

а) Ви купуєте модель з розмірами, більш наближеними до розмірів прорізу. 

б) Коригуєте сам отвір під габарити дверей, тим самим збільшуючи вартість монтажу і підгонки прорізу. 

2) Слід пам'ятати, що двері, які впродовж тривалого часу перебували у виставковому залі, є нічим іншим, як вживаним товаром. Умови експлуатації в демонстраційному залі, як правило, більш жорсткі, ніж в отворі Вашого приміщення. У такій покупці всі складові будуть з великим ступенем зношеності і незабаром можуть швидко прийти в непридатність. 

3) Двері зі знижкою можуть приховувати в собі різні дефекти або пошкодження, які псують зовнішній вигляд. 

4) На таку продукцію, як правило, не поширюються гарантійні зобов'язання (або термін вельми обмежений). 

Крім недоліків є ще й деякі переваги купівлі аукціонних дверей. 

* Не потрібно витрачати час на виготовлення дверей, їх можна встановити навіть у день оплати. 

* Головною і незаперечною перевагою, звісно, є ціна. 

Тож двері з демонстративного залу підійдуть тим, кому потрібно швидко і недорого встановити конструкцію.

На що необхідно звертати увагу, якщо все-таки Ви вирішили придбати двері з розпродажу?

бронированные двери

       Найголовніше потрібно бути уважним і скрупульозним під час огляду моделі. Не соромтеся попросити продавця показати вам вподобаний зразок, який найбільше підходить у ваш отвір. Поцікавтеся про наявність будь-яких дефектів у дверях, якщо такі є, дізнайтеся причину їх утворення. Зовсім не зайвим буде ваш самостійний доскональний огляд передбачуваної покупки на наявність зазорів і дефектів. Кілька разів відкрийте і закрийте замки, прислухайтеся, чи немає сторонніх звуків у процесі роботи дверей. Якщо металеві двері заїдають або погано відкриваються, то краще вам відмовитися від передбачуваної покупки. Дізнайтеся, чи поширюються гарантійні зобов'язання на цей зразок і що в разі поломки підлягає заміні. З'ясуйте, якщо необхідно, вартість коригування отвору. Якщо сама реконструкція коштує досить дорого, подумайте, чи є сенс купувати двері з невідповідними для вас розмірами. 

        Компанія "Оконич" пропонує Вам якісні броньовані двері в Житомирі, професійний монтаж і сервіс, доброзичливий колектив нашої компанії чекає саме Вашого дзвінка!

Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.