Як очистити пластикове вікно від захисної плівки, що прилипла "намертво"

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Як очистити пластикове вікно від захисної плівки, що прилипла "намертво"
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги
         Якщо захисну плівку на металопластикових вікнах видалити несвоєчасно, то вона може дуже сильно прилипнути до пластикового профілю і знімати її буде надзвичайно важко. Тому необхідно вчасно позбуватися захисних плівок, якими вкриваються профілі нових металопластикових вікон. Але що робити, якщо плівка вже "намертво" прилипла? Розглянемо кілька способів, як зняти плівку з пластикового вікна.

         Отже, існує механічний і хімічний спосіб.

         Варіантів у першому способі кілька. Можна скористатися спеціальним скребком, за допомогою якого очищають склокераміку, а в пару йому взяти очищувач (наприклад, COSMOFEN 10). Плівку знімаємо скребком, а залишки клею видаляємо очищувачем або розчинником Р-12.

        Як показує практика, виключно швидко прилипла плівка знімається за допомогою засобу для видалення старої фарби РП 6. Його потрібно густо нанести на плівку і почекати 10 хвилин. Буквально на очах плівка починає здуватися. Зняти її після цього легко, а вартість 0,5 л флакона "копійки". Але під час роботи обов'язково слід використовувати рукавички та окуляри, потім все промити водою, а залишки клею видалити замінником ацетону.

        Ще один варіант механічного способу - це поєднання промислового фена і COSMOFENу. Або можна використовувати парогенератор - так буде навіть швидше. Плівку нагріти якомога більше, швидко підчепити край канцелярським ножем і поступово, але без зупинки відривати її від поверхні. Чому так? Щоб не порвати плівку, інакше доведеться знову шукати край. Після зняття плівки прибираємо сліди клею розчинником або очищувачем.

         Є також кілька хімічних способів видалення прилиплої плівки до віконного профілю. Її можна зняти за допомогою технічного спирту і все того ж очищувача COSMOFEN. Спирт необхідно нанести на поверхню за допомогою звичайного розпилювача для кімнатних рослин. Після нанесення денатурату плівка має пару хвилин помокнути, після чого підчіплюємо її край і починаємо повільно тягнути. Залишки клею видаляємо очищувачем.

         Найкращий і найнадійніший спосіб як зняти захисну плівку, що прилипла, - зняти її відразу після монтажу вікон або перед встановленням. У цьому разі все пройде без ускладнень.
Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.