Екологічність і пожежна безпека пластикових вікон

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Екологічність і пожежна безпека пластикових вікон
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги

        З кожним роком металопластикові вікна все більше і більше набирають популярності. Для всіх очевидно, що за своїми теплозберігаючими та експлуатаційними властивостями сучасні ПВХ-вікна давно витіснили традиційні дерев'яні аналоги, які не могли повною мірою забезпечити тепло і комфорт у будинку. Але виникає питання, наскільки вікна із пластику безпечні для здоров'я людей і стану навколишнього середовища. Давайте спробуємо розібратися в цьому дуже важливому питанні.

Экологичность окон ПВХЕкологічність пластикових вікон

         

         Пластикові вікна виготовляються зі штучного матеріалу полівінілхлориду (ПВХ), до складу якого входять абсолютно натуральні і нешкідливі для здоров'я компоненти: кухонна сіль (хлорид натрію), газ і нафта. Завдяки унікальним властивостям полімер дуже довговічний і стійкий, що робить його воістину незамінним у житті людини. Його з успіхом використовують при виготовленні посуду, водопровідних труб і, що особливо важливо, в медицині як контейнери для донорської крові. Це ще раз підтверджує гігієнічність цього матеріалу. Металопластикові конструкції абсолютно нешкідливі, не виділяють токсинів і за високих температур. Завдяки унікальним добавкам і пластифікаторам вдалося домогтися повної інертності полімеру і збільшити характеристики міцності металопрофілю. Сучасні ПВХ-вікна стійкі до агресивного впливу навколишнього середовища, не викликають алергічних реакцій у людей, відповідають усім європейським стандартам і вимогам з безпеки.

ПожаробезопасностьПожежна безпека пластикових вікон

        На жаль, ніхто не застрахований від пожеж, тому не буде зайвим завчасно подбати про підвищення вогнезахисту приміщення. Встановлюючи металопластикові конструкції в будинку або офісі, можна бути абсолютно впевненим, що вони не стануть джерелом загоряння. Нездатність вікон з ПВХ підтримувати процес горіння, робить їх цікавим і затребуваним об'єктом для встановлення в громадських будівлях (торгових центрах, школах, лікарнях, вокзалах). Навіть більше, склопакети, що використовуються в металопластикових конструкціях, витримують великі температури під час загоряння і не тріскаються, у такий спосіб унеможливлюючи приплив свіжого повітря для посилення вогню.  

Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.