Гаражні ворота АЛЮТЕХ – гарантія якості і надійності

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Гаражні ворота АЛЮТЕХ – гарантія якості і надійності
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги

        Концерн Алютех посідає провідні позиції на європейському ринку гаражних і промислових воріт. Випуск продукції найвищої якості з впровадженням інноваційних технологій - основний принцип виробника.  

        Провідний світовий завод з виробництва гаражних, промислових воріт, ролетних систем оснащує свою продукцію сучасними протизламними системами, що відповідають усім вимогам безпеки, а також обладнає ворота захистом від обриву троса і пружини, защемлення пальців.  

          Секційні ворота Алютех мають величезне розмаїття як у колірній палітрі та структурі поверхні, так і в конструктивних рішеннях із застосуванням широкої низки додаткових опцій. Вони мають широку лінійку типорозмірів, можуть обладнуватися електроприводом і системою дистанційного керування.  

       Секційні ворота Алютех відрізняються підвищеними шумоізоляційними і теплостійкими характеристиками. Це ідеальний варіант для гаража, який використовується як майстерня, що дає змогу істотно скоротити витрати на опалення.

          Автоматичні секційні ворота - це раціональне використання Вашого приміщення. Основною перевагою є те, що вони висуваються під стелю вгору під час відкривання, що дає змогу розміщувати їх практично в будь-яких отворах і заощадити необхідний простір. Оскільки секційні ворота відчиняються вертикально, Вам не страшні будуть снігові замети на виїзді, водночас вони чудово зберігають тепло.  Легкість і безшумність, надійність в умовах інтенсивної експлуатації, вигідна вартість - відмінні характеристики воріт "Алютех".  

      У компанії "ОКОНИЧ" Ви можете замовити секційні ворота будь-якої складності, дизайну, оснастивши за необхідності різноманітною додатковою комплектацією. Уся продукція має офіційну гарантію виробника, сертифікована, тож, купуючи автоматичні гаражні ворота Алютех у компанії "ОКОНИЧ", Ви можете бути абсолютно впевнені в їхній істинно європейській якості. Ви зможете без зусиль підібрати саме ту модель, яка підійде Вам за дизайном розмірами як для невеликого гаража для однієї машини, так і для боксу на чотири автомобілі.

      Продаж автоматичних секційних воріт є одним із пріоритетних напрямків компанії "ОКОНИЧ", тому ми гарантуємо своєчасну доставку, професійну установку, а також бездоганну якість продукції!

Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.