Захист вікон від зловмисників

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Захист вікон від зловмисників
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги
Понад 30% усіх незаконних проникнень у житло здійснюються через вікна. Як правило, це приміщення на нижніх і на верхніх поверхах.
Чи знаєте ви, скільки часу необхідно досвідченому грабіжникові, щоб зламати звичайне металопластикове вікно? 30 секунд! Усього півхвилини - і зловмисник уже у вас вдома.
Давайте розглянемо можливі варіанти захисту.

1. Найбільш "залізний" спосіб - металеві решітки. Грабіжники просто фізично не зможуть дістатися до вікна. Але такий метод погіршує проникнення сонячного світла всередину приміщення, що знижує моральний дух мешканців і тисне на психіку.
2. Інший спосіб - захисні ролети. Вони особливо ефективні, якщо встановлені безпосередньо у віконний отвір.Ролети з екструдованих профілів з підвищеним захистом від злому є чудовим рішенням для магазинів, офісів, банків і котеджів.
3. Якісна протизламна фурнітура - цапфи мають грибоподібну форму і в поєднанні зі сталевими відповідними планками забезпечують надійний захист. Також у протизламній фурнітурі збільшили кількість точок замикання, тепер вони розташовані по всьому периметру, а не по одній із трьох боків. Розроблено і спеціальні протизламні віконні ручки, які оснащені посиленим запірним механізмом.
4. Запірні механізми, якими оснащені вікна, можуть мати спеціальну конструкцію, що ускладнює взлом.Так само існують накладки, що перешкоджають висвердлюванню вікна, захист по кутах рами, ручки з вбудованими замками тощо.
5. Протиударне скло. Діляться на три класи залежно від того, якої сили удари вони можуть витримати. Клас А витримує удари каменем або палицею, при цьому утворення отворів не відбувається. Клас Б витримує удари сокирою. Скло класу В - найміцніше, куленепробивне. Для квартир і приватних будинків буде доречним встановлювати скло класу А або Б.
        Існує також протиударне скло - триплекс - з'єднання декількох стекол, на які нанесені спеціальні покриття - полімерна плівка або рідкий хімічний склад. Розбити або хоча б пошкодити таке скло можна лише ціною неймовірних зусиль.При цьому осколки не виваляться з рами, а утримуватимуться плівкою.До того ж здійметься такий шум, який обов'язково приверне увагу оточуючих.

         Усі перераховані засоби можуть серйозно ускладнити проникнення зловмисникам всередину приміщення через вікно та увагу оточуючих..
         Слід зазначити про ще одну складову безпеки вікна - грамотний монтаж. Не варто економити на установці вікна і виконувати роботи самостійно або залучати знайомих умільців.

Довіряйте монтаж вікон тільки професіоналам!
Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.