Весна - пора заміни вікон!

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Весна - пора заміни вікон!
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги

       Весь зимовий період старі вікна, як могли, захищали Вас від продування, холоду і вогкості - утеплені і старанно заклеєні різними підручними метеріалами, часто не справлялися з поставленими завданнями: текли і пропускали тепло з приміщення. І, звісно ж, з приходом весняного періоду пробудження і загального перетворення, хочеться поставити теплі та сучасні вікна. 

       Не секрет, що вікна - це очі Вашої квартири, відповідно мають бути сонячними і світлими. Вони відмінно освіжать і перетворять житловий простір, збережуть тепло, що особливо актуально в наш час 

          Саме зараз ідеальний час упорядкувати Ваш будинок світлими вікнами від компанії "Оконич".

        Під час купівлі металопластикових вікон важливо врахувати різні чинники - в якому приміщенні встановлюватиметься вікно, які завдання потрібно вирішити за його допомогою, в якій фірмі замовити конструкції та ін. Крім фундаментальних складових вікна (рама, стулка, механізм замикання, склопакети), слід подбати також про супутні елементи декору: москітні сітки, відливи, підвіконня, дитячий захист, мікропровітрювання тощо. 

     Для того, щоб почати перетворювати Вашу квартиру/будинок, залиште свої дані на нашій електронній пошті або зателефонуйте до офісу, щоб викликати майстра за замірами компанії "Оконич". Ми надамо грамотний аналіз Вашого приміщення, врахуємо особливості прорізу і Ваші побажання, зробимо точні заміри і підберемо найкраще рішення саме для Вас! 

        Завжди будемо раді допомогти!

Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.