Правильний выбір компанії

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Правильний выбір компанії
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги

        Останнім часом на український ринок хлинув великий потік виробників ПВХ-конструкцій. Середньостатистичному споживачеві, який не володіє повною і достовірною інформацією про ціни, компанії, комплектуючі матеріали, нелегко прийняти правильне рішення, а якщо додати ще й обмежений термін для обмірковування, то це, часом, практично неможливо. Особливо в наш важкий економічний час, коли кожна копійка на рахунку, кожен хоче вкласти свої кровно зароблені гроші в якісний і довговічний продукт з хорошим сервісом і без головного болю. 

         На Україні (як і в більшості пострадянських країн) визначальним фактором завжди була, є і буде - ціна. За стабільної нестачі грошей у голові нав'язливо крутяться думки, що, мовляв, "і так зійде".... Як показує життєвий досвід, ціна - не завжди головний показник. Всі, здавалося б, дрібниці разом з конкурентною ціною приносять відчуття величезного задоволення від покупки, а усвідомлення того, що вибір був зроблений правильний, багато чого варте. То як все-таки прийняти правильне рішення?

        Прагнучи бути конкурентними на ринку, багато компаній жертвують якістю, пропонуючи нам усілякі різні "економ-варіанти" як монтажу, так і матеріалів. Але, як показує плачевна практика, через рік-два починають проявлятися безліч дефектів через, так би мовити, "стандартне здешевлення", які часом неможливо виправити. Добре, якщо ще на той час фірма "не зникла", як компанія-одноденка. Тому дуже важливо звертати увагу на стаж роботи і репутацію фірми на ринку.

       Компанія "Оконич" є експертом у сфері віконного бізнесу і пишається якістю наданої продукції та високим рівнем обслуговування клієнтів.   Наші замовники завжди спокійні: всі процеси - від початкового прорахунку в офісі до здачі готової продукції на об'єкті, усунення невідповідностей у період гарантійного терміну - все знаходиться під жорстким контролем. Це допомагає компанії "Оконич" вигравати рентабельні тендери, приймати об'ємні замовлення і впевнено дивитися в майбутнє. Зі свого боку, ми намагаємося радувати своїх клієнтів додатковими знижками, сезонними розпродажами, оперативним зворотним зв'язком.  

 Ми завжди відкриті для співпраці та орієнтовані на чітке виконання своїх зобов'язань зі зміцненням тривалих партнерських відносин.

Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.