Вибір пластикових вікон

Мета нашої компанії - пропозиція широкого асортименту товарів та послуг на постійно високій якості обслуговування.
Вибір пластикових вікон
Задати питання
Наші фахівці дадуть відповідь на будь-яке запитання щодо послуги
Вибір пластикових вікон

        У чому полягають відмінності дешевих пластикових віконних систем від якісних?         

     Усім клієнтам під час вибору пластикових вікон ми радимо приділити особливу увагу, чи є у фірми-виробника сертифікат на готовий виріб. Сертифікат підтверджує, що заявлена продукція відповідає певним фізико-механічним властивостям, і що в процесі виробництва її стабільність контролюється. Чи впливає забезпечення надійності та стабільності технологічного процесу на кінцеву вартість виробу? Звичайно ж!

      Це, насамперед, вартість самої технологічної системи контролю якості. Для цього потрібні дорогі лабораторії, спеціальна рецептура профілю, яку не визначиш на дотик. Також сюди входять витрати часу, зарплата технологів і конструкторів.

    Це 100%-вий відсів бракованих виробів і неякісної сировини, коли навмисно клієнту відвантажують товар із низькою якістю. До складу профілю з ПВХ входить більше десятка різноманітних складових, які так само є продуктами передових технологій.

Правильний вибір металопластикових вікон для свого будинку

            Отже, Ви вирішили облаштувати свій будинок або квартиру якісними, красивими і комфортними вікнами. Для цього Вам належить вибрати компанію, здатну виготовити вікна і зробити їх якісне встановлення. Таку послугу Вам можуть запропонувати будівельні компанії, як великі, так і дрібні. Як показує практика, тут має значення не "розмір" фірми, а накопичений нею досвід плідної роботи.
          Насамперед необхідно визначити габаритні розміри конструкції. Для цього до Вас приїжджає фахівець із замірів. Варто зазначити, що замірювання - відповідальний процес, що вимагає особливого професіоналізму, тому не варто намагатися здійснювати його самостійно, тим паче, що його проводять, як правило, безкоштовно. Крім визначення розмірів до завдання фахівця входить низка конструктивних завдань: оцінка глибини чверті, стану віконних прорізів і безліч інших нюансів.
        Наступний етап - виготовлення вікна. Варто розуміти, що процес виготовлення і встановлення вікон не може здійснюватися сумлінно і якісно в гранично короткі терміни. Як показує практика, більшість претензій клієнтів до установників полягає в невитримці термінів монтажу вікон, а не в його якості. Необхідний термін при нормальному завантаженні виробництва для цих робіт становить від декількох днів до 2-3 тижнів.
          Під час відвантаження готового вікна не посоромтеся оглянути його зовнішній вигляд. Віконний профіль має бути без подряпин і відколів, а склопакети - без здуття і тріщин. На пластикових профілях "солідних" виробників завжди прикріплено спеціальне маркування. Переконайтеся, чи є воно на Ваших конструкціях.
         Перед початком встановлення віконну раму готують до монтажу в отвір. Для цього знімають стулки, штапики і склопакет (якщо це глухе скління). Рама з підставочним знизу профілем монтується в отвір на металеві пластини, а потім вирівнюється з боків по горизонтальній площині. На цьому етапі найголовнішим моментом є точне і скрупульозне вирівнювання рами за рівнем. В іншому разі незабаром вікно заклинюватиме, для його відкриття-закриття знадобляться зусилля. По-перше, це незручно, а по-друге, - зношує віконну фурнітуру, ущільнювачі та саме вікно загалом. До того ж, віконний блок в отворі має бути жорстко закріплений, "гуляння" тут неприпустимо категорично.

       Під час встановлення вікон ще одним "тонким" моментом є герметизація швів. Це досить нескладний процес, який вимагає використання якісної монтажної піни і точне дотримання технології укладання. Якщо цю умову проігноровано, під впливом дощу монтажна піна незабаром розсиплеться, вікно почне пропускати вітер і вуличний шум через щілини, що утворилися.

 Яку фурнітуру вибрати для пластикових вікон?

         Під час вибору пластикових вікон особливу увагу слід приділити саме фурнітурі. Слід пам'ятати, що фурнітура складається не тільки з ручок, замків і петель. Це складний механізм замикання, що складається з понад 100 деталей, які компенсують і розподіляють навантаження, що впливають на стулку.

        Механізм, що утримує вагу стулки, найчастіше виготовляють зі сталі. 

 У конструкцію фурнітури реалізовано принцип модуля, до складу якого, як правило, входять:
* механічний привід (тобто основний запор);
* нижня і верхня петльові системи;
* група механізмів, які передають рух через кут. 

     Фурнітура класифікується за деякими параметрами:
- способи відкривання; 
- напрямки відкривання стулки (ліве або праве); 
- допустима вага стулки.

          Вага стулки впливає на тип віконних петель. Фірми-виробники фурнітури пропонують широку лінійку асортименту петель залежно від ваги стулки: 50 кг, 80 кг, 100 кг, 130 кг тощо. Вага стулки визначається сумою ваги профільної конструкції стулки, склопакета і ваги самої фурнітури.

        Якщо Ви хочете отримати грамотну консультацію, прорахувати вартість виготовлення і встановлення вікон, телефонуйте просто зараз нашим офіс-менеджерам! Купуючи вікна в компанії "Оконич", Ви можете бути впевнені в якості виробу і надійності монтажу!

Замовити послугу
Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.